Meedoenregeling gemeente Tilburg

Fysiotherapie van Huijkelom is aangesloten bij de meedoenregeling van gemeente Tilburg. Met de Meedoenregeling krijgt u van gemeente Tilburg een vergoeding van € 100,00 per kalenderjaar en kunt u bij ons 12 maanden komen trainen voor slechts
€ 52,48 (mits u nog de volledige €100,- vergoeding heeft). Voor dit bedrag kunt u 1 uur per week meedoen met fysiofitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Voorwaarden om in aanmerking te komen zijn dat u inwoner moet zijn van Tilburg, Berkel-Enschot of Udenhout, uw (gezamenlijk) inkomen is lager dan 130% van het sociaal minimum en u hebt niet meer vermogen dan toegestaan. Meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen vindt u op de website van Meedoenregeling van de gemeente Tilburg. Indien u vragen heeft over de meedoenregeling, kunt u ook altijd bij één van onze medewerkers terecht.

Binnen fysiotherapie van Huijkelom zijn er twee soorten fitness:  seniorenfitness en fysiofitness. Seniorenfitness is gericht op mensen vanaf 55 jaar. Fysiofitness geeft (oud-) patiënten en mensen die niet bekend zijn bij ons de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut te komen trainen.

Wilt u fit blijven, maar vindt u een sportschool te duur en onpersoonlijk? Kom gezellig bij ons werken aan uw fitheid. Wij stellen zorgvuldig met u een schema op waardoor u gericht kan trainen binnen uw grenzen. In onze fysiofitness groepen bent u van harte welkom!

Aanbod en prijzen Meedoenregeling

Fysiofitness/               Prijs                 Meedoenregeling       bijbetalen
Seniorenfitness           € 152,48           – € 100,00                     € 52,48