Beweeggroepen

Naast individuele therapie bieden wij ook fysiotherapie in groepsverband aan. Dit noemen we “beweeggroepen”. Deze beweeggroepen zijn kleine groepjes mensen met dezelfde aandoening. Ze sporten onder begeleiding van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten en werken aan hun individuele doelen. Zo hebben we onder andere groepen voor mensen met:

  • Parkinson
  • Niet aangeboren hersenaandoening zoals bijvoorbeeld een hersenbloeding of -infarct
  • Long-Covid
  • COPD
  • Claudicatio Intermittens / etalagebenen

Met beweeggroepen focussen we niet alleen op het fysieke aspect van bewegen maar ook op het sociale. Zo is sporten niet alleen gezond, maar ook leuk! Je kunt sporten op je eigen niveau. Daarnaast is het erg waardevol gebleken om met medesporters ervaringen uit te wisselen.

Staat je aandoening of ziektebeeld niet in de lijst hierboven maar heb je wel behoefte aan het deelnemen in een beweeggroep? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing. Het aanbod van deze groepen verandert steeds en is per locatie verschillend. Voor het actuele aanbod en de mogelijkheden raden we je dan ook aan om contact met ons op te nemen.

Loop je al even rond met dit soort klachten? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden van beweeggroepen.

Ons team van therapeuten staat graag voor je klaar!

Deze behandeling wordt gegeven in onderstaande vestigingen:

Vestiging Tilburg

Vestiging Goirle

Vestiging Leyhoeve

Referenties

“Janneke is zeer betrokken en luistert goed en daarnaast weet ze waar ze over praat. Ze laat mij en de andere mensen die de praktijk bezoeken in hun waarde. Ze is vrolijk en spontaan dat geeft mij ook motivatie om door te gaan en eruit te halen wat erin zit. Echt een toppertje!”

Wat zijn de kosten van beweeggroepen bij Van Huijkelom Fysiotherapie?

Wij raden je aan om goed bij je zorgverzekeraar te informeren wat er precies vergoed wordt. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om je hierbij op weg te helpen. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de kosten vergoed door jouw zorgverzekeraar. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan hanteren wij de volgende tarieven.