Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het behandelen van het menselijk lichaam met de focus op het bewegingsapparaat. Hieronder vallen onder andere je spieren, pezen, banden en gewrichten. Het bewegingsapparaat is erg gevoelig en veroorzaakt daarom vaak klachten.

Het doel van onze fysiotherapeuten is om samen met jou deze klachten zo efficiënt en effectief mogelijk te verminderen en op te lossen. Vervolgens is het belangrijk om je lichaam goed te leren bewegen om de klachten niet terug te laten komen. Door de grote diversiteit aan klachten ziet een behandeling er bij iedereen anders uit. Binnen onze algemene fysiotherapie zijn behandelingen dan ook altijd maatwerk.

Een behandeling kan onder andere de onderstaande aspecten bevatten:
  • Oefentherapie
  • Mobilisaties
  • Houdingscorrecties
  • Aanleren van het juiste bewegingspatroon

Onze enthousiaste therapeuten zijn allemaal gediplomeerd in de algemene fysiotherapie. Uiteraard beschikken ze over een BIG-registratie bij het Ministerie van VWS en staan ze opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Benieuwd naar de mogelijkheden van algemene fysiotherapie om van je klachten af te komen? Neem dan contact met ons op zodat we een intake kunnen plannen.

Met een persoonlijke aanpak helpen wij jou om de gestelde doelen te behalen.
Deze behandeling wordt gegeven in onderstaande vestigingen:

Vestiging Tilburg

Vestiging Goirle

Vestiging Leyhoeve

Referenties

“Janneke is zeer betrokken en luistert goed en daarnaast weet ze waar ze over praat. Ze laat mij en de andere mensen die de praktijk bezoeken in hun waarde. Ze is vrolijk en spontaan dat geeft mij ook motivatie om door te gaan en eruit te halen wat erin zit. Echt een toppertje!”

Wat kost Algemene fysiotherapie bij Van Huijkelom Fysiotherapie?

Wij raden je aan om goed bij je zorgverzekeraar te informeren wat er precies vergoed wordt. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om je hierbij op weg te helpen. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de kosten vergoed door jouw zorgverzekeraar. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan hanteren wij de volgende tarieven.