Fysiofitness

Ben je na een fysiotherapietraject klachtenvrij en wil je dit graag zo houden? Of zoek je naar een manier om je conditie op peil te houden onder begeleiding van een specialist? Dan is fysiofitness bij Fysiotherapie van Huijkelom misschien iets voor jou!

Tijdens fysiofitness train je in kleine groepen onder begeleiding van één van onze enthousiaste therapeuten. We focussen niet alleen op het fysieke aspect van bewegen maar ook op het sociale. Zo is sporten niet alleen gezond, maar ook leuk! Je kunt tijdens fysiofitness altijd sporten op je eigen niveau en werken aan je eigen doelen.

Als je wilt starten met fysiofitness brengen we bij het eerste contactmoment je doelen in kaart. Daarnaast doen we een aantal metingen om je beginniveau te bepalen. We maken gezamenlijk een persoonlijk plan, afgestemd op dit beginniveau, je wensen en doelen. Verder zullen we het schema regelmatig evalueren om je vooruitgang in kaart te brengen en het plan waar nodig bij te stellen.

Sluit een abonnement af

Je kunt bij ons een fysiofitness abonnement afsluiten van 1 uur in de week sporten voor slechts € 27,35 per maand. Het aanbod van deze groepen kan veranderen en is per locatie verschillend. Voor het actuele aanbod en de mogelijkheden vragen we je om contact met ons op te nemen.

Met een persoonlijke aanpak helpen wij jou om de gestelde doelen te behalen.

Referenties

“Janneke is zeer betrokken en luistert goed en daarnaast weet ze waar ze over praat. Ze laat mij en de andere mensen die de praktijk bezoeken in hun waarde. Ze is vrolijk en spontaan dat geeft mij ook motivatie om door te gaan en eruit te halen wat erin zit. Echt een toppertje!”

Wat kost Fysiofitness bij Van Huijkelom Fysiotherapie?

Wij raden je aan om goed bij uw zorgverzekeraar te informeren wat er precies vergoed wordt. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om je hierbij op weg te helpen. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de kosten vergoed door jouw zorgverzekeraar. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan hanteren wij de volgende tarieven.