Geriatriefysiotherapie

Binnen geriatriefysiotherapie richten we ons op het behandelen van de ouder wordende mens. Ouderdom komt met gebreken en daarom hebben veel ouderen last van complexe gezondheidsproblemen. Het doel van onze therapeuten is om je professioneel te begeleiden bij deze gezondheidsproblemen. Dit doen we door je lichamelijke en emotionele moeilijkheden zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit resulteert in een individueel behandelplan gericht op het behalen van je doelen.

Een behandeling kan onder andere de onderstaande aspecten bevatten:
  • Oefentherapie
  • Houdingscorrecties
  • Aanleren van het juiste bewegingspatroon
  • Balanstraining

Onze geriatriefysiotherapeuten zijn gediplomeerd in de algemene fysiotherapie en hebben daarnaast een Master- of Post- HBO opleiding behaald. Uiteraard beschikken ze over een BIG-registratie bij het Ministerie van VWS en staan ze opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en het Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten in de Geriatrie (NVFG).

Denk je dat geriatriefysiotherapie de oplossing kan bieden binnen je situatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
Deze behandeling wordt gegeven in onderstaande vestigingen:

Vestiging Tilburg

Vestiging Goirle

Vestiging Leyhoeve

Referenties

“Janneke is zeer betrokken en luistert goed en daarnaast weet ze waar ze over praat. Ze laat mij en de andere mensen die de praktijk bezoeken in hun waarde. Ze is vrolijk en spontaan dat geeft mij ook motivatie om door te gaan en eruit te halen wat erin zit. Echt een toppertje!”

Wat kost Geriatriefysiotherapie bij Van Huijkelom Fysiotherapie?

Wij raden je aan om goed bij je zorgverzekeraar te informeren wat er precies vergoed wordt. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om je hierbij op weg te helpen. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de kosten vergoed door jouw zorgverzekeraar. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan hanteren wij de volgende tarieven.