Behandeling aan huis

Soms zijn er omstandigheden waardoor je (tijdelijk) niet naar de praktijk kunt komen maar wel fysiotherapie nodig hebt. Denk hierbij aan het herstel van een heup of knie operatie, of als je slecht ter been bent door een beroerte. In deze gevallen is het mogelijk om voor een behandeling aan huis te kiezen.

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een behandeling aan huis? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren voor een behandeling aan huis wel een maximale afstand van 3 km, vanuit één van onze praktijken.

Met een persoonlijke aanpak helpen wij jou om de gestelde doelen te behalen.

Referenties

“Janneke is zeer betrokken en luistert goed en daarnaast weet ze waar ze over praat. Ze laat mij en de andere mensen die de praktijk bezoeken in hun waarde. Ze is vrolijk en spontaan dat geeft mij ook motivatie om door te gaan en eruit te halen wat erin zit. Echt een toppertje!”

Wat kost een behandeling aan huis bij Van Huijkelom Fysiotherapie?

Wij raden je aan om goed bij je zorgverzekeraar te informeren wat er precies vergoed wordt. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om je hierbij op weg te helpen. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de kosten vergoed door jouw zorgverzekeraar. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan hanteren wij de volgende tarieven.