Team Fysiotherapeuten Van Huijkelom

Bij onze praktijk kunt u terecht voor een totaalpakket op het gebied van bewegen en gezondheid. Ons team helpt u efficiënt van uw klachten af en geeft verlichting bij chronische klachten. In onze praktijk werken zes fysiotherapeuten, die ieder hun eigen specialisme hebben. Ze zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun specialisaties en maken gebruik van de nieuwste technieken. Het team wordt aangevuld door een medisch secretaresse.

Dirk-Jan van Huijkelom, MSc

Specialisaties Dirk-Jan (BIG registratie 89912909804):

 • Master Geriatrie Fysiotherapie
 • Mulligan
 • MTC tape
 • TENS specialist
 • Echografie
 • Shockwavetherapie
 • Gesuperviseerde Looptraining
 • COPD (chronische longaandoeningen)
 • Aangesloten bij Chronisch Zorgnet

Aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag

 

Elien Stads, MSc

Joyce de Kok – van Dongen

Beste mensen, mijn naam is Joyce de Kok-van Dongen. In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds juni 2018 kunt u mij vinden bij fysiotherapie Van Huijkelom, een praktijk met een warm welkom waar ik mezelf goed kan ontplooien.
Fysiotherapie is en blijft een mooi vak. Wat zo mooi is, is dat wij als fysiotherapeut positief bij kunnen dragen aan het functioneringsniveau in het algemeen dagelijks leven en daarmee samenhangend ook het welzijn van u als cliënt(e).
In mijn werkwijze vind ik het van belang om de mens in zijn totaliteit te bekijken en te benaderen. Ieder mens is uniek en verdient een behandeling op maat. Graag coach/behandel ik u om weer de baas over uw eigen lichaam te worden en uw mogelijkheden zo optimaal mogelijk te benutten. Blijf niet doorlopen met klachten, maar kom in beweging en wellicht zien we elkaar dan snel!

Specialisaties Joyce (BIG registratie 69913013904 en registratie oefentherapeuten 79907489994):

 • Algemeen fysiotherapeut (afgestudeerd 2010)
 • Oefentherapeute Cesar (afgestudeerd 2005)
 • Slaapoefentherapeute
 • Sportmassage
 • Personal rehabilitation trainer
 • Actieve revalidatie wervelkolom
 • Easytaping
 • Medical fitness bij astma en COPD
 • Mulligan ABC
 • Medische basiscursus hormonale veranderingen bij de vrouw

Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag

Frans Breuers

Mijn naam is Frans Breuers en ik ben woonachtig in Diessen. In 1998 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond, daarvoor ben ik altijd werkzaam geweest als sportinstructeur binnen defensie, de gevangenis in Vught en diverse fitnesscentra. Als fysiotherapeut heeft mijn interesse ook altijd gelegen in het actief revalideren en begeleiden van sporters. Vanaf 2003 ben ik eigenaar geworden van een fysiotherapiepraktijk/revalidatiecentrum in Breda. In 2016 kwam daar een 2e praktijk in ’s Hertogenbosch bij. Binnen deze praktijken heb ik samen met een multidisciplinair team gewerkt waarbij het onze doelstelling was om de kwaliteit van leven van onze patiënten/cliënten zo goed mogelijk te verbeteren. Dit doel is voor mij als fysiotherapeut nog steeds de uitdaging binnen mijn werk, mensen helpen en adviseren om de kwaliteit intact te houden of te verbeteren.
Vanaf september 2018 zijn mijn beide praktijken overgenomen en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden bij Fysiotherapie van Huijkelom waarbij ik vanaf december 2018 met name werkzaam ben op de vestiging in de Leyhoeve. In januari 2019 heb ik de opleiding neurorevalidatie gevolgd, waardoor ik gespecialiseerd ben in de aandoeningen Parkinson, dementie, MS en het revalideren na een beroerte.
In mijn vrije tijd ben ik af en toe actief bezig met het beoefenen van fitness of een rondje golfen. Aangezien ik vader ben van 4 kinderen heb ik niet zo heel veel vrije tijd en ben ik het weekend met name graag samen met mijn gezin.

Specialisaties Frans (BIG registratie 99050574004):

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Multidisciplinaire revalidatie
 • Fysiotherapie bij werkhervatting en re-integratie
 • COPD (chronische longaandoeningen)
 • Dry needling
 • Neurorevalidatie

Aanwezig op alle dagen

Eline Gallé

Ik ben Eline Gallé en ik ben in januari 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Avans Hogeschool in Breda. Het eerste half jaar van 2019 heb ik bij verschillende fysiotherapiepraktijken waargenomen. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding gewerkt als medische fitness instructeur.
Het contact met mensen spreekt mij erg aan in het vak fysiotherapie. Ik ben altijd in voor een praatje of een grapje dus spreek me vooral aan in de oefenzaal.
Naast alle gezelligheid vind ik kwaliteit erg belangrijk. Ik wil mezelf en mijn kennis constant blijven vernieuwen en verbeteren. Daarom heb ik in september de cursus shockwavetherapie gedaan.
Het is iedere keer weer een puzzeltje om uit te zoeken waar iemand last van heeft en welke vorm van therapie daar het beste bij past. Mijn doel is dan ook om de therapie zo goed mogelijk aan te passen aan de persoon die ik voor mij heb, op een evidence based manier.
In mijn vrije tijd ben ik op het hockeyveld te vinden. Momenteel train en coach ik een damesteam.

Specialisaties Eline (BIG registratie 09925513204):

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Shockwavetherapie
 • Echografie

Aanwezig op alle dagen

Simone Kleijburg

Mijn naam is Simone Kleijburg en ik werk sinds oktober 2019 bij Fysiotherapie Van Huijkelom. Eind juni 2019 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik vind fysiotherapie een super mooi vak om uit te mogen oefenen. Ik vind het een uitdaging om de behandeling zo goed mogelijk op de patiënt en zijn/haar leven aan te passen.
Ik heb vooral interesse in neurologische ziektebeelden, zoals de Ziekte van Parkinson, MS en de revalidatie na een beroerte. De complexiteit van deze ziektebeelden interesseert mij heel erg. Maar ook de revalidatie na een trauma of operatie vind ik erg interessant. Het is een dankbare taak om iets te kunnen bijdragen aan deze revalidatie.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en ben ik graag op het hockeyveld of in de danszaal te vinden.

 

 

Specialisaties Simone (BIG registratie 39926520004):

 • Algemeen fysiotherapeut

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Jannie Jansen, Msc

Ik ben Jannie Jansen en ben sinds oktober 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Van Huijkelom. In mei 2020 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen. Hier heb ik de opleiding gedaan die gelijk is aan de opleiding fysiotherapie in Nederland. Daarnaast heb ik me het laatste jaar in Antwerpen gespecialiseerd in fysiotherapie bij neurologische aandoeningen. Hierbij kun je denken aan revalidatie na een niet aangeboren hersenaandoening of fysiotherapie bij bijvoorbeeld MS en Parkinson. Ik vind neurologische aandoeningen zo interessant omdat het niet alleen lichamelijke klachten geeft, maar er veel meer bij komt kijken. Het is mijn doel om samen met mijn patiënt het beste uit zichzelf te halen zodat hij of zij nog zo lang en veel mogelijk van het leven kan genieten. In mijn vrije tijd rijd ik graag met mijn mountainbike een rondje door de bossen.

Specialisaties Jannie (BIG registratie 69928218304):

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Master revalidatiewetenschappen bij neurologische aandoeningen

Aanwezig op alle dagen

Jenny Fens

Mijn naam is Jenny Fens en ik ben woonachtig in Goirle. In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Breda. Na 6 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik mij omgeschoold tot secretaresse. De afgelopen jaren heb ik bij diverse bedrijven gewerkt, maar de medische wereld heeft mij nooit helemaal los gelaten. Daarom was ik blij dat deze praktijk op zoek was naar een medisch secretaresse. Zo kan ik mijn huidige beroep goed combineren met mijn vorige beroep. De medische kennis die ik tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb opgedaan, komt hierbij goed van pas.

Het leuke aan deze functie is de combinatie van het werken met collega’s en het contact met de patiënten. Dus als u vragen heeft of gewoon een praatje wilt maken, sta ik voor u klaar!

Aanwezig op alle dagen

Jorinda van der Velden

Mijn naam is Jorinda van der Velden en ik woon in Baarle-Nassau. Sinds 16 november ben ik het nieuwe gezicht aan de receptie in de Groenstraat te Tilburg.
Ik assisteer Jenny aan de balie voor de maandagmiddag, dinsdagmiddag en woensdagmiddag. Ik neem de telefoon aan en maak graag een afspraak voor u of help u met andere vragen die u heeft.
In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en wandel ik met mijn hondje.
Ook houd ik van een praatje en een grapje op zijn tijd dus komt gerust langs.

Aanwezig om maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag