Orthopedische revalidatie

Na een operatie of ongeluk kan het zijn dat er schade is ontstaan aan je spieren, botten of gewrichten. Om deze schade optimaal te laten herstellen kun je bij ons terecht voor orthopedische revalidatie. Tijdens het op maat samengestelde revalidatietraject werk je samen met onze fysiotherapeuten aan je spierkracht en uithoudingsvermogen. Zo zorgen we ervoor dat je persoonlijke vooraf opgestelde doelen zo efficiënt mogelijk behaald worden.

Bij orthopedische revalidatie denken we bijvoorbeeld aan:
  • Een gewricht vervangende operatie zoals: het heup-, knie- of schoudergewricht
  • Operatie aan het bewegingsstelsel
  • Herstel na botbreuken
Voor meer informatie over orthopedische revalidatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van therapeuten adviseert je graag over de vele mogelijkheden.

Referenties

“Janneke is zeer betrokken en luistert goed en daarnaast weet ze waar ze over praat. Ze laat mij en de andere mensen die de praktijk bezoeken in hun waarde. Ze is vrolijk en spontaan dat geeft mij ook motivatie om door te gaan en eruit te halen wat erin zit. Echt een toppertje!”

Wat kost een Orthopedische revalidatie behandeling bij Van Huijkelom Fysiotherapie?

Wij raden je aan om goed bij je zorgverzekeraar te informeren wat er precies vergoed wordt. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om je hierbij op weg te helpen. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de kosten vergoed door jouw zorgverzekeraar. Heb je geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan hanteren wij de volgende tarieven.