Praktijkinformatie Fysiotherapie Van Huijkelom

Fysiotherapie Van Huijkelom is een jonge en snel groeiende praktijk met drie locaties. In GOIRLE gevestigd aan de Frankische Driehoek 16, in TILBURG aan de Groenstraat 106 (Gezondheidscentrum Groenstraat) en in Woonlandschap De Leyhoeve Tilburg aan de Dr. Bloemenlaan 9-58 .

Bij onze praktijk kunt u terecht voor een totaalpakket op het gebied van bewegen en gezondheid. Ons team helpt u efficiënt van uw klachten af en geeft verlichting bij chronische klachten. In onze praktijk werken zeven fysiotherapeuten, die ieder hun eigen specialisme hebben. Ze zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun specialisaties en maken gebruik van de nieuwste technieken.

U kunt al binnen 24 uur bij ons terecht voor een eerste consult.

Praktijk met persoonlijke aandacht

De kernwoorden bij Fysiotherapie Van Huijkelom  zijn: laagdrempelig, persoonlijke aandacht en een adequaat zorgproces. We richten ons daarbij op een snelle diagnose en aansluitend een intensieve, individuele behandeling op maat. We brengen u zo snel mogelijk (weer) naar het gewenste en noodzakelijke belastbaarheidsniveau.
We kijken dan ook verder dan alleen de lichamelijke klacht. Door onze persoonlijke aanpak kunnen we onze cliënten de juiste aandacht geven. In gesprekken wordt daardoor ook de persoon achter de klacht zichtbaar.

Van ouderen tot sporters: iedereen is van harte welkom bij Fysiotherapie Van Huijkelom in Tilburg en Goirle. Wij helpen u graag vooruit!