Fysiofitness Goirle

Fysiotherapie van Huijkelom beschikt over een grote oefenruimte met veel apparatuur. U kunt dan ook zelfs bij ons terecht voor fitness. Er zijn twee mogelijkheden: Seniorenfitness (vanaf 55 jaar) en Fysiofitness. Fysiofitness geeft (oud-)patiënten en mensen van buitenaf de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Trainen met of zonder klachten

U kunt dus ook gebruik maken van seniorenfitness of fysiofitness om gewoon lekker te sporten, ook wanneer u geen klachten heeft die daar aanleiding toe geven. Als u leidt aan aandoeningen als diabetes (suikerziekte), obesitas (overgewicht) of gewrichtsklachten, passen wij uw trainingsschema daarop aan. Dat is de toegevoegde waarde van het trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Intake fitness

Als u bij ons wilt komen sporten, heeft u eerst een intakegesprek en doen we een aantal metingen om uw persoonlijke doelstellingen te bepalen. We maken samen een plan, afgestemd op uw wensen en doelen. We maken een schema op maat, dat we elke drie maanden evalueren en bijstellen. Uit het oogpunt van “Meten is weten” testen we u tussentijds, om uw vooruitgang in kaart te brengen.

Trainingstijden fitness

Tijden
Maandag 09:00 – 10:00
Dinsdag 10:30 – 11:30 en 13:00 – 14:00
Woensdag 09:30 – 11:30
Donderdag 13:00 – 14:00
Vrijdag 09:00 – 10:00