Partners

Fysiotherapie van Huijkelom is een breed gespecialiseerde praktijk. Toch kan het wel eens voorkomen dat wij u niet volledig kunnen begeleiden. Hiervoor onderhouden wij nauw contact met een breed en kundig netwerk met betrouwbare samenwerkingspartners. Hieronder vindt u verschillende van onze partners:

ErgoInZicht
ErgoINzicht is een eerstelijns ergotherapiepraktijk die hoogwaardige ergotherapie biedt voor de inwoners van Goirle, Tilburg, Dongen en omstreken. 

Uniek en Smaakvol
Annelie Theunisse van Uniek & Smaakvol helpt bij al uw vragen over voeding én leefstijl, van jong tot oud.

Logopedie Kooter
Logopediepraktijk Kooter is een allround praktijk waarin zowel kinderen als volwassen behandeld worden.  In de praktijk kunt u terecht voor: logopedische problemen, dyslexiebehangelingen en remedial teaching

Logopedie Irma Sparidans
Logopedie Irma Sparidans behandelt kinderen en volwassen met een probleem op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, eten, drinken, slikken, sensorische integratie, neurologische spraak/taalstoornissen, ziekte van Parkinson, MS, dyslexie en communicatie.

NAH thuis
Begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
in de thuissituatie
Individuele begeleiding op een aangepaste manier en in een rustig tempo. 

Podopraktijk Clemens
Floor Clemens, registerpodoloog, behandelt naast specifieke voet- en enkelklachten ook de rest van het houding- en bewegingsapparaat in relatie met de voet. Daarnaast heeft zij specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei.

Praktijk Alfa
Praktijk Alfa biedt psychotherapeutische, individuele  behandeling voor  volwassenen. Uw psychotherapeut heeft veel kennis en ervaring en is  gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Praktijk Alfa staat voor een aanpak waarbij de cliënt zich gehoord, begrepen en geholpen voelt.

Mama Cafe Tilburg
Andere (aanstaande) ouders ontmoeten in een gezellige sfeer, onder begeleiding van professionals. Ervaringen delen, tips uitwisselen en laagdrempelig vragen stellen aan professionals.