Geriatriefysiotherapeut gezocht

Voor onze praktijk in woonlandschap ouderenzorg De Leyhoeve zijn we per 1 oktober op zoek naar een enthousiaste en ondernemende fysiotherapeut met een specialisatie in de geriatrie (of in opleiding hiervoor) voor 12-18 uur per week. Bij voldoende patiënten is, op termijn, een uitbouw naar 20-36 uur mogelijk. Je bent voornamelijk werkzaam op onze vestiging in de Leyhoeve, maar je kunt ook ingezet worden op onze locaties in Tilburg-Zuid en Goirle. In onze praktijk worden patiënten zowel individueel als in groepsverband (fysiofitness) behandeld. In de Leyhoeve geven we ook hydrotherapie. De doelgroep bestaat vanzelfsprekend uit oudere patiënten (NAH, MS, ALS, COPD, veroudering, etc).

We zijn op zoek naar iemand die beschikt over de volgende eigenschappen: zelfstandigheid, ondernemend, initiatiefrijk, empatisch vermogen, flexibel, collegiaal, breed inzetbaar, goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en bereid om minimaal 1 avond per week te werken. Ervaring met hydrotherapie en fysiomanager is een pré en indien je ingeschreven bent bij ParkinsonNet heb je een streepje voor.

Wij bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezellig team en veel mogelijkheden om jezelf te verdiepen en te verbreden. We zijn een jonge, enthousiaste, vooruitstrevende en snelgroeiende praktijk waar het huiskamergevoel hoog in het vaandel staat.

Herken je jezelf in bovenstaande, stuur dan voor 1 oktober een motiverende brief met CV naar jenny@fysiotherapievanhuijkelom.nl.
Voor eventuele vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jenny Fens of Dirk Jan van Huijkelom op nummer 013-5301204.

 

Wij gaan niet in op acquisitiepogingen naar aanleiding van deze vacatureplaatsing.