Fysiofitness

Bent u na een fysiotherapie traject klachtenvrij en wilt u dit graag zo houden? Of wilt u uw conditie op peil houden onder begeleiding van een specialist?

Dan is fysiofitness bij Fysiotherapie van Huijkelom misschien iets voor u!

Bij fysiofitness traint u in kleine groepen onder begeleiding van een van onze enthousiaste fysiotherapeuten. Met fysiofitness focussen we niet alleen op he fysieke aspect van bewegen maar ook op het sociale. Zo is sporten niet alleen gezond, maar ook leuk! U kunt bij ons sporten op uw eigen niveau en werken aan uw eigen doelen.

Intake Fysiofitness

Wanneer u wilt starten met fysiofitness, brengen we bij het eerste contact moment uw doelen in kaart. Daarnaast doel we een aantal metingen om uw beginniveau te bepalen. We maken samen met u een persoonlijk plan, afgestemd op uw beginniveau, wensen en doelen. Verder zullen we het schema regelmatig evalueren om uw vooruitgang in kaart te brengen en het plan eventueel bij te stellen.

Kosten


U kunt bij ons een fysiofitness abonnement afsluiten. Voor 1 x per week 1 uur  sporten betaalt u € 20,00 per maand excl. Btw

Het aanbod van deze groepen kan veranderen en is per locatie verschillend. Voor het actuele aanbod en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u deelnemen aan een van onze Fysiofitness groepen, of heeft u vragen over de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op!